Kahvilatuotteiden valmistusta

Taukolassa käy päivittäin 80-100 asiakasta. Opiskelijat tekevät leivonnaiset päiväkahville ja lisäksi opiskelijat saavat hoitaa erilaisia kahvitustilauksia, joten Taukolan keittiössä leivotaan paljon.

Ateria- ja kahvituspalvelujen jaksolla on leivottu erilaisia leivonnaisia vaahtotaikinaleivonnaisista pullataikinaleivonnaisiin. Tutuksi on tullut mm. muffinssien, pullan, kääretortun, pikkuleipien, kahvikakkujen ja täytekakkujen leivonta. Päiväkahville on tehty asiakkaiden toiveesta viime aikoina enemmän myös erilaisia suolaisia leivonnaisia, kuten esimerkiksi juustosarvia ja munakasrullaa. Myös rahkat ovat olleet suosittuja päiväkahvituotteita. 

Alla olevissa kuvissa opiskelijat valmistavat suklaahippukeksejä, unelmatorttua sekä sitruunamuffinsseja.








Monipuolinen tuotetarjonta on ilo sekä tekijälle että asiakkaalle!

Kommentit

Suositut tekstit