Työssäoppimista Taukolassa
Taukolan keittiössä on ollut aktiivisia työssäoppijoita. Opiskelijoiden työpäiviin on kuulunut monenlaista vaativampaakin leivontaa sekä lounastuotteiden valmistusta.
Opiskelijat ovat valmistaneet Taukolaan ja Validia Puotiin lounassalaatteja kahtena päivänä viikossa. Lisäksi he ovat tehneet ja toimittaneet Puotiin kahvilatuotteita, sämpylöitä ja saaristolaisleipää. Taukolan päiväkahvileivonnaiset on leivottu myös maanantaista torstaihin ja perjantaisin on järjestetty pullamyyntiä. Kaiken tuotannon keskellä opiskelijat ovat huolehtineet myös keittiön siisteydestä.
Marenkeja fariinisokerilla, eli Farenkeja. Näistä on muotoutunut vakiotuote Taukolassa.
Runsaan ja monipuolisen vitriinin vierellä on ilo palvella.
Tilaustuotteita on mahtava päästä leipomaan. Tässä mansikkakermakku talon ulkopuoliselle asiakkaalle.
Asiakas oli tyytyväinen kakkuun, ja niin myös opiskelijat.
Erilaisten suolaisten piiraiden tuotekehittelyä.
Lounassalaatteja; tonnikalaa, fetaa ja kanaa.
Pääsiäisen ajan supersuosittu Kinderpiirakka ja pääsiäisleivokset.
Vitriinissä tonnikalapiirakkaa, valkosuklaa-karpalocookieita, sitruunakuppikakkuja, minttusuklaakuppikakkuja ja juustokakkua. Tällaisina päivinä on Taukolan asiakkaan helppo hymyillä!
Tilauksesta tehty kääretorttukakku. Opiskelija pääsi harjoittelemaan ruusupursotusta. Kakun tehnyt opiskelija sai asiakkaalta hyvää palautetta sekä mausta että ulkonäöstä!
Opiskelijat pyöräyttivät perjantaipullat henkilökunnalle. 130 pullaa myytiin heti kättelyssä.
Kommentit
Lähetä kommentti